Crone Workshop

Mme Bluestocking’s Instagram ::

www.instagram.com/p/DAL1yLzIKWn/

🌿✨ vanmiddag heb ik een magische Crone workshop gevolgd bij natuurwijze, gegeven door de wijze Aukje. Wat een bijzondere ervaring! Aukje heeft zoveel kennis en haar begeleiding maakte het een diepgaande reis naar binnen. Aan het einde van de dag ging ik niet alleen naar huis met nieuwe inzichten, maar ook met een prachtige talisman die ik tijdens de workshop maakte.

Tijdens mijn meditatie kwam het symbool van een pad en de rune van de voorouders naar voren. Later even opgezocht en de pad staat voor transformatie en verbinding, en dit resoneert zo mooi met waar ik op dit moment mee bezig ben in mijn werk met vrouwen kleibeelden (Project Dragonfly)! Het voelde als een bevestiging van de reis die ik aan het maken ben. Zo ook de kaart die ik kreeg.

Deze workshop was niet alleen inspirerend, maar ook helend. Ik kan het van harte aanbevelen aan alle vrouwen die in de overgang zitten en een diepere verbinding met zichzelf willen maken. 💫

Dankjewel Aukje en Natuurwijze voor deze onvergetelijke ervaring! 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I’m Melisha

Welcome to my nook, my cozy corner of the internet dedicated to all things natural, literary, homemade, and delightful. Here, I invite you to join me on a journey of creativity, craftsmanship, and all things handmade with a touch of love. Let’s get crafty!

Let’s connect